Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (2024)

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold6 is er!

Nú tijdelijk met € 100,- extra inruilwaarde

+ S Pen Case t.w.v. € 99,99

Bestel nu Bestel nu

* Actie geldig t/m 28 juli 2024.

De Samsung Galaxy Z Fold6

Maak kennis met de Samsung Galaxy Z Fold6, de meest complete Foldable ooit. De Galaxy Z Fold6 is de opvolger van de Fold5 en samen met de Galaxy Z Flip6 onderdeel van de nieuwste generatie vouwbare telefoons. De Fold6 valt direct op door het strakke premium design en is bovendien dunner en lichter dan zijn voorganger. Bovendien kan je met de Fold6 ook gebruik maken van de nieuwste Galaxy AI functies én nog veel meer. Lees snel meer over deze spectaculaire smartphone!

Uitgerust met de nieuwste Snapdragon 8 Gen 3 chip

7.6-inch AMOLED 2X display, 1-120 Hz display

Supersterk Gorilla Glass Victus 2

7 jaar beveiligingsupdates en 7 Android updates

Top features van de Galaxy Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (2)

Premium design

Met de Galaxy Z Fold6 kies je voor een toestel met een uniek premium design. Het toestel is dunner en lichter dan zijn voorganger. Het schanier in het midden van de telefoon is verder verbeterd, waardoor de vouwlijn minder zichtbaar is én de smartphone extra druk aan kan.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (3)

Galaxy AI toepassingen

Galaxy AI maakt het gebruik van Galaxy Z Fold6 nóg makkelijker. Open meerdere venster naast elkaar op het grote 7,6 inch display en maak gebruik van bekende functies als Circle to Search of Note Assist.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (4)

Ultieme gaming ervaring

De Galaxy Z Fold6 bied je een next-level gaming ervaring. Met Ray Tracing worden je games tot leven gebracht, terwijl de hoge helderheid en Vision Booster er voor zorgt dat je scherm altijd leesbaar is. De snelle chip zorgt voor de ultieme prestaties en de extra grote Vapor Chamber zorgt dat je telefoon niet oververhit raakt.

Galaxy Z Fold6: ultiem premium design

Het design van de Samsung Galaxy Z Fold6 is uniek in alle opzichten. Deze vouwbare smartphone heeft een nóg dunner, lichter en stijlvoller ontwerp. Met een Armor Aluminium behuizing en Gorilla Glass Victus2 is het toestel bovendien ontzettend sterk. De Fold6 is leverbaar in drie stijvolle kleuren: Silver Shadow, Pink en Navy. Welke kleur is jouw favoriet?

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (7)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (8)

Ondanks dat de Galaxy Z Fold6 flink lichter en dunner is dan zijn voorganger heeft het niet ingeleverd op formaat. Sterker nog, het coverscherm op de voorzijde is zelfs vergroot naar 6,3 inch. Het formaat van het scherm in uitgeklapte stand is met 7,6 inch gelijk gebleven. Met de hoge helderheid van maximaal 2.600 nits kan je bovendien genieten van een super helder scherm. Zelfs in direct zonlicht is je scherm nog leesbaar, dankzij Vision Booster.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (9)

Fotografie op topniveau

Maak én bewerk de mooiste foto's met de veelzijdige camera's van de Galaxy Z Fold6. Met in totaal 3 camera's op de achterzijde van de Fold maak je in alle omstandigheden foto's van top kwaliteit. De hoofdcamera is een 50 megapixel groothoeklens, maar daarnaast heeft de Fold ook nog een 12 megapixel ultragroothoekcamera en een 10 megapixel telelens met 3x optische zoom. Selfies maak je met de 10 megapixel camera aan de voorzijde (dichtgeklapt). Naast de hoge kwaliteit camera's biedt de Fold6 ook ontzettend veel mogelijkheden om je gemaakte foto's na te bewerken. Voor als je tóch niet helemaal tevreden bent over je foto.

Next-level gaming ervaring

Ook op het gebied van hardware biedt de Galaxy Z Fold6 de hoogst mogelijke kwaliteit. De telefoon is voorzien van de nieuwste Snapdragon 8 Gen 3 chipset, welke bijvoorbeeld ook terug te vinden is in de Galaxy S24 Ultra.

Het grote scherm van de Fold6 maakt de smartphone perfect geschikt voor gamen. Zelfs in direct zonlicht blijft je scherm helder en leesbaar met Vision Booster. De verbeterde Ray Tracing brengt jouw games tot leven en de sterke chip zorgt er voor dat de beelden vloeiend worden weergegeven. De grotere Vapor Chamber zorgt er bovendien voor dat je toestel tijdens het gamen niet oververhit raakt.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (10)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (11)

Uniek enveelzijdig ontwerp

Eén ding is zeker: met de Galaxy Z Fold6 kies je voor een telefoon die opvalt. Met de Fold6 heb je immers niet alleen een high-end smartphone in je broekzak, maar ook een tablet of mini-pc. Dat maakt de veelzijdige Fold6 veel meer dan zomaar een smartphone. Multitask heel simpel door meerdere schermen te openen op het grote 7,6 inch display. Of laat Galaxy AI je helpen met je taken, zoals het simpel ordenen van je notities met Note Assist. Het unieke ontwerp van de Fold6 zorgt er voor dat jij je telefoon op ieder moment kan gebruiken zoals jij dat wil.

Galaxy AI voor de Fold6

Verhoogd je productiviteit met Galaxy AI op de Galaxy Z Fold6. Vouw het scherm open en maak gebruik van de vele gemakken van Galaxy AI op het grote 7,6 inch display. Maak bijvoorbeeld gebruik van Circle to Search met Google en vind makkelijker dan ooit datgene waar je naar op zoek bent. Maak super snel notities en laat Note Assist je helpen bij het organiseren van je gemaakte notities. Of gebruik Autoformat om je notities een mooie opmaak mee te geven. De mogelijkheden zijn enorm!

* Voor sommige Galaxy AI functies is een Samsung account nodig. Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy apparaten.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (12)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (13)

Flip of Fold? Welke vouw kies jij?

Ga je voor de Galaxy Z Flip6 met het Flex Window of kies je voor de Galaxy Z Fold6 met het extra grote 7,6 inch display? Welke je ook kies, je bent hoe dan ook verzekerd van een unieke smartphone van de hoogste kwaliteit! Twijfel je nog tussen beide modellen? Bekijk dan ook eens onze vergelijkingspagina.

Ontdek de Z Flip6 Ontdek de Z Flip6

Vergelijk de Z Flip6 en Z Fold6 Vergelijk de Z Flip6 en Z Fold6

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (14)

Jarenlange software- en beveiligingsupdates

One UI 6, gebaseerd op Android 14 is het nieuwste besturingssysteem voor Samsung telefoons en uiteraard is ook de Galaxy Z Fold6 hiermee uitgerust. Met Android 14 maak je jouw Galaxy telefoon nóg persoonlijker. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker een nieuwe wallpaper instellen en kan je ook de snelkoppelingen op je lockscreen voortaan zelf instellen.

Met de Galaxy Z Fold6 kan je daarnaast rekenen op jarenlange ondersteuning. Zo krijg je 7 jaar beveiligingsupdates en 7 Android OS updates. Zoals bijvoorbeeld de update naar Android 15, later dit jaar. Zo ben je met de Fold6 verzekerd van een smartphone die nog jarenlang up-to-date én beveiligd is.

Alles over Android 14 Alles over Android 14

Ontvang nu € 100,- extra inruilwaarde én de S Pen Case t.w.v. € 99,99 bij de Galaxy Z Fold6

Bij aankoop van de Samsung Galaxy Z Flip6 ontvang je nu tijdelijk € 100,- extra inruilwaarde bovenop de inruilwaarde van je oude telefoon. Daarnaast ontvang je de S Pen Case t.w.v. € 99,99 (S Pen niet inbegrepen). Deze actie geldig t/m 28 juli 2024 en zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over het claimen van de extra inruilwaarde en de Flipsuit case vind je op onze speciale promoties pagina.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (15)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (16)

Dit zit er in de doos: precies genoeg

Zie jij door de hoeveelheid blokjes en kabels ook het bos niet meer?Samsunglevert met de Galaxy Z Fold6 alleen nog een usb-c-laadkabel mee om de hoeveelheid e-waste tegen te gaan. Heb je nog geen adapter? Deze vind je in een van onze Vodafone-winkels.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Bekijk alle telefoons Bekijk alle telefoons

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (17)

Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (18)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (19)

Dubbele data

Ga voor dubbele data, elke maand weer

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (20)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (21)

Gratis tv-pakket

Sport, SkyShowtime of kids: jij kiest je tv-pakket

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (22)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (23)

Tot € 7,50 korting

Elke maand korting bij Vodafone, voor iedereen

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (24)

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (25)

Safe Online XL

Veiligheid voorop. Beveilig tot wel 20 apparaten thuis

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (26) Excellent netwerk. Met 5G

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (27) Altijd een passend abonnement

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (28) 24/7 premium service

Bekijk alle voordelen Bekijk alle voordelen

Samsung Galaxy Z Fold 6 kopen bij Vodafone (2024)

FAQs

Is het mogelijk om los toestel te kopen Vodafone? ›

Is Vodafone NEXT hetzelfde als een losse telefoon kopen? Nee, we bieden bij Vodafone alleen telefoons aan in combinatie met een abonnement. Heb je Sim Only en wil je een nieuwe telefoon, dan koop je met Vodafone NEXT een telefoon samen met een abonnement.

Welke nieuwe Samsung telefoon 2024? ›

Op 10 juli 2024 werd Samsung's tweede Galaxy Unpacked van het jaar wereldwijd gestreamd vanuit Parijs en werden de gloednieuwe gloednieuwe producten onthuld. De nieuwste toevoegingen aan de Galaxy familie zijn de Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Ring*, Galaxy Buds3 serie, Galaxy Watch7 en Galaxy Watch Ultra.

Wat is de nieuwste Samsung fold? ›

De Samsung Galaxy Z Fold 6 is een vouwbare smartphone met een compacte tablet aan de binnenkant. Hij werd aangekondigd tijdens een Galaxy Unpacked-evenement op 10 juli 2024. Voor het goedkoopste model, met 12GB RAM en 256GB opslagruimte, betaal je 1999 euro.

Wat is de beste Samsung fold? ›

De Samsung Galaxy Z Fold 5 is wellicht de beste plooibare smartphone die momenteel op de markt is. Dat betekent nog niet dat je hem nodig hebt. Op elk denkbaar gebied is de Samsung Galaxy Z Fold 5 een uitstekende smartphone. Dat mag ook wel voor die volstrekt ridicule prijs.

Hoe lang duurt het leveren van een telefoon bij Vodafone? ›

Uitleg over de levertijden

Normaal gesproken duurt het één of twee dagen voordat jouw nieuwe toestel of smartwatch bij jou thuis aankomt. De telefoon of smartwatch is op dit moment niet op voorraad. Wanneer je bestelling is betaald en bevestigd, wordt deze verwerkt.

Heeft Vodafone telefoons in de winkel? ›

Kun je bij Vodafone een los toestel kopen? Een losse telefoon koop je bij een Vodafone-winkel bij jou in de buurt.

Wat is de beste Samsung op dit moment? ›

Op dit moment is de Galaxy S23 Ultra de Samsung telefoon met de beste camerakwaliteit. Daarna volgt de S22 Ultra opgevolgde door de reguliere Samsung S23 en S23 Plus. Wat is een goede Samsung-telefoon voor ouderen?

Hoeveel jaar gaat Samsung telefoon mee? ›

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren.

Welke Samsung serie is de beste? ›

In de Samsung S serie vind je de meest luxe en beste smartphones van Samsung. De toestellen uit de Galaxy S serie zijn allemaal voorzien van een luxe uitstraling en strak design. Bovendien zijn alle modellen uit de Samsung S serie voorzien van uitstekende camera's, zodat je hét perfecte plaatje kunt schieten.

Wat kost de Samsung fold? ›

Prijs Samsung Galaxy Z Fold 5 los toestel
UitvoeringPrijsIncl. bezorging▲
256 GB Phantom Black€ 1.256,00€ 1.256,00
256 GB Phantom Black€ 1.299,00€ 1.299,00
256 GB Cream€ 1.311,99€ 1.311,99
256 GB Cream€ 1.369,99€ 1.369,99
4 more rows

Heeft Samsung fold 5 Dual SIM? ›

1 stuk op voorraad.

Welke Samsung Flip is het beste? ›

Review: Samsung Galaxy Z Flip 5 is de beste vouwtelefoon van het moment. Je gebruikt misschien (nog) een platte telefoon, maar vouwtelefoons worden elk jaar beter. Dat bewijst Samsung met de Galaxy Z Flip 5, die uitblinkt met een nieuw scharnier en een groter scherm op de voorkant.

Wat is de beste Samsung telefoon ter wereld? ›

1. Samsung Galaxy S21 Ultra: Dit vlaggenschip biedt geweldige prestaties dankzij zijn krachtige processor en tot 16 GB RAM. Met zijn indrukwekkende camerasysteem, inclusief een 108 MP hoofdcamera, is het ideaal voor gebruikers die topprestaties eisen en graag foto's en video's van professionele kwaliteit maken.

Wat is de sterkste Samsung telefoon? ›

De Samsung Galaxy S23 Ultra is eigenlijk overal goed in, zo ook in de accuduur. Dankzij de erg grote accu van 5.000mAh gaat deze telefoon met het grootste gemak de hele dag mee, ook bij intensief gebruik.

Welke Samsung maakt mooiste fotos? ›

De Samsung Galaxy S23 Ultra is hét toestel voor de beste foto's. Waar zijn voorganger al uitblonk op fotografisch gebied doet Samsung er met de Galaxy S23 Ultra er nog een schepje bovenop. Zo is de hoofdcamera geüpgraded naar maar liefst 200 megapixels en hebben de andere drie lenzen hun eigen functies.

Kun je een los toestel kopen bij Odido? ›

Een losse telefoon kopen bij Odido heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat wij standaard 2 jaar garantie geven op alle toestellen die je bij ons koopt. Ook is het mogelijk deze garantie verder uit te breiden. Daarnaast profiteer je ook van de uitstekende service van Odido.

Is telefoon los kopen goedkoper? ›

Over het algemeen ben je voordeliger uit met een losse smartphone en een sim-only abonnement. Opvallend: bij de provider ben je vaak veel meer kwijt voor een los toestel dan bij een belwinkel. Het prijsverschil kan oplopen tot wel 50%. Bedenk wel dat prijzen en aanbiedingen continu veranderen in deze markt.

Kan ik al een nieuwe telefoon uitzoeken Vodafone? ›

Met Vodafone NEXT kun je al na 4 maanden tijdens je contract wisselen van telefoon. Handig wanneer je huidige toestel stuk of kwijt is. Of wanneer je gewoon de allernieuwste smartphone wilt hebben.

Kan je data bijkopen Vodafone? ›

Extra data bijkopen

Met een BloX voordeelbundel koop je voor een vast bedrag extra data bij je abonnement. En heb je de volgende maand meer of minder data nodig? Dan pas je de bundel makkelijk aan.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated:

Views: 5506

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.