Nieuwe BMW X6 | Prijs, uitvoeringen, motoren | Van Poelgeest (2024)

Krachtige proporties.

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen

Scroll

De nieuwe BMW X6 2024.

In de nieuwe BMW X6 van 2024 komen maximale prestaties en rijdynamiek samen met sportief design en luxueuze uitrustingen. De nieuwe BMW X6 is heeft dankzij het unieke design een krachtige uitstraling . Qua dynamisch design, krachtige rijprestaties en luxe uitrusting zijn er weinig concurrenten in het segment die ook maar in de buurt komen van de nieuwe BMW X6.

Het vernieuwde gamma aandrijflijnen omvat drie nieuwe verbrandingsmotoren. De motor met het meeste vermogen is die van de BMW X6 M60i xDrive.

De nieuwe BMW X6 is nu leverbaar bij Van Poelgeest. U bent van harte welkom om het model te ontdekken in onze showrooms.

Leverbaar vanaf
€ 122.697

Offerte aanvragen

Private lease vanaf
€ 2.405 P.M.*

Bereken uw maandbedrag

OPERATIONAL lease vanaf
€ 2.009 P.M.*

Bereken uw maandbedrag

Netto bijtelling vanaf
€ 796 P.M.*

Vertel mij meer

De nieuwe BMW X6 is nu te bestellen bij Van Poelgeest.

De nieuwe BMW X6: Een uniek exterieur.

De nieuwe BMW X6 is voorzien van smalle koplampunits en pijlvormige dagrijverlichting. De BMW nierengrille met Iconic Glow is bij de X6 een optie voor de 6-cilinderversies. Het dynamische karakter van de BMW X6 komt nog nadrukkelijker tot uiting met het M Sportpakket, dat nu tot de standaarduitvoering behoort. Een essentiële rol speelt hier de achthoekige vorm van de voorzijde onder de BMW nierengrille: met opvallende openingen aan weerszijden en uitgebreide toepassing van zwarte oppervlakken. In combinatie daarmee geeft de driedimensionale vormgeving van de voorzijde de BMW X6 een extra brede, stoere uitstraling.

Het interieur van de BMW X6: met BMW Curved Display.

Het interieur van de BMW X6 is digitaler dan ooit! Het BMW Curved Display en het BMW Operating System 8 behoren nu tot de standaard in het interieur. Het display bestaat uit een 12,3-inch instrumentenpaneel achter het stuurwiel en aansluitend een 14,9-inch Touch Control Display. Dankzij de aanraakfunctie van het laatste display is het aantal knoppen en schakelaars aanzienlijk verminderd en is de bediening van tal van functies gedigitaliseerd.

Een andere nieuwe voorziening in het interieur is de Ambient Light Bar met LED-verlichting, die is geïntegreerd onder de sierlijst aan de zijde van de voorpassagier.

De BMW X6 M60i xDrive.

Voor wie voor nog meer sportiviteit wilt is er de BMW X6 M60i xDrive. Deze M Performance variant beschikt over een 4,4 liter V8 benzinemotor met M TwinPower Turbo technologie. Met M TwinPower Turbo technologie en een cross-bank uitlaatspruitstuk levert de motor een vermogen van 390 kW (530 pk) en een maximumkoppel van 750 Nm – goed voor indrukwekkende prestaties. Met de nieuwste versie van de 8-cilindermotor sprint de nieuwe BMW X6 M60i xDrive in slechts 4,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Vertel mij meer

BMW X6 Motoren.

De nieuwe BMW X6 biedt keuze uit 6- en 8-cilinder benzinemotoren, een 6-cilinder dieselmotor en een 6-cilinder benzinemotor met elektromotor. Alle motoren zijn van de nieuwste generatie en zijn gekoppeld aan een eveneens nieuwe 8-traps Steptronic Sport automaat met schakelpaddles aan het stuurwiel. Het motorvermogen gaat naar de weg – ook als die onverhard is – via de BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving.

Alle BMW X6 motoren op een rij:

BenzineDiesel
xDrive40i
280 kW – 381 pk
xDrive30d
219 kW – 298 pk
M60i xDrive
390 kW – 530 pk

De uitvoeringen van de nieuwe BMW X6.

Ontdek alle uitvoeringen van de nieuwe BMW X6. Voor welke uitvoering gaat u?

Standaard

Standaard uitgerust met:

  • LED koplampen en LED achterlichten.
  • Park Distance Control voor en achter.
  • Automatische achterklepbediening.
  • BMW Live co*ckpit Plus met BMW Curved Display.
  • BMW Operating System 8 inclusief navigatiefunctie.
  • Automatische airconditioning met 2,5-zoneregeling.
  • M Aerodynamicapakket.
  • Lichtmetalen M wielen.
  • M nierengrille met dubbele spijlen en M embleem.
  • M Sportuitlaatsysteem met 4 uitlaatuiteinden
  • Met leder bekleed sportstuurwiel.
  • M Sportremsysteem.
  • M Sportdifferentieel.
    Ambiance verlichting met Ambient Light Bar.
  • Cruise Control met remfunctie.

Offerte aanvragen

M Sportpakket Pro

Boven op de standaard uitrusting:

  • M Sportremsysteem Rot.
  • M Koplampen Shadow Line.
  • M Sport uitlaatsysteem.
  • Veiligheidsgordels voorzien M striping.
  • M Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang.

Offerte aanvragen

Onze BMW-experts vertellen u graag meer over alle uitvoeringsmogelijkheden tijdens een vrijblijvende configuratieafspraak.

De nieuwe BMW X6 in beeld.

Met zijn unieke design is de BMW X6 een echte blikvanger. Bewonder hem vanuit iedere hoek in onderstaande galerij. U kunt hem nu ook in het echt bekijken bij één van onze Van Poelgeest vestigingen.

Onze voorraad BMW X6.

Ontdek onze huidige voorraad van de BMW X6. Gaat u voor een volledig nieuwe of gebruikte BMW X6?

101.504 km

Benzine

2021

BMW X6 M Competition Personal CoPilot Pack / Trekhaak / Panoramadak

Nu voor: €119.900,-

Bekijk auto

19.700 km

Diesel

2023

BMW X6 xDrive30d M Sport

Nu voor: €104.899,-

Bekijk auto

1 km

Hybride

2024

BMW X6 xDrive40i | M Sport Pro | Innovation Pack | Comfort Pack Plus

Nu voor: €155.668,-

Bekijk auto

1 km

Benzine

2024

BMW X6 xDrive40i | Exclusive Pack | Innovation Pack | M Sport Pro

Nu voor: €159.059,-

Bekijk auto

Bekijk meer

Het absolute toppunt: De BMW X6 M.

De BMW X6 M Competition is de sportiefste versie van de BMW X6 range. Ook de X6 M is vernieuwd en beschikt over nóg betere prestaties, uitstraling en digitale functionaliteiten. Het is het eerste high-performance model van BMW M dat uitgerust is met een nieuwe V8 benzinemotor met48V Mild Hybrid technologie. Deze combinatie levert maarliefst625 pken is goed voor een accelaratie van0 naar 100 km/u in 3,9 seconden.

Benieuwd naar de brute BMW X6 M?

Ontdek de BMW X6 M

BMW X6 prijzen en brochures.

De nieuwe BMW X6 bestellen is nu te bestellenvanaf € 122.697. Alle X6 uitvoeringen, opties en accessoires zijn te bestellen bij Van Poelgeest. Voor vragen of een persoonlijk aanbod staan onze BMW-experts voor u klaar.

Configuratieafspraak maken

Proefrijden in de nieuwe BMW X6?

Proefrijden in de nieuwe BMW X6? Het kan bij Van Poelgeest! Plan nu uw proefrit.

Uw auto inruilen op een BMW X6?

BMW X6 Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele BMW accessoires en onderdelen voor de BMW X6. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over de BMW X6.

Wat is de prijs van de nieuwe BMW X6?

De nieuwe BMW X6 is nu te bestellen vanaf € 122.697 bij Van Poelgeest. Ontdek meer over de dynamische BMW X6.

Wanneer wordt de nieuwe BMW X6 leverbaar?

De nieuwe BMW X6 is nu leverbaar bij Van Poelgeest. U kunt hem nu ook bewonderen in onze showrooms. Ontdek de nieuwe BMW X6 bij Van Poelgeest.

Wat is het aanbod BMW X6 occasions?

Bij Van Poelgeest hebben we ruime voorraad BMW X6 occasions met Premium Selection garantie. Ontdek onze voorraad BMW X6 occasions.

*Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Nieuwe BMW X6 | Prijs, uitvoeringen, motoren | Van Poelgeest (17)

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van48maanden /10.000kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Operational Lease overeenkomst excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van60maanden en een kilometrage van10.000kilometer per jaar. BMW Operational Lease is een product van BMW Financial Services. Tarieven onder voorbehoud. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. Getoonde modellen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Nieuwe BMW X6 | Prijs, uitvoeringen, motoren | Van Poelgeest (2024)

FAQs

Nieuwe BMW X6 | Prijs, uitvoeringen, motoren | Van Poelgeest? ›

Nieuw BMW X6 €151.729,- uit voorraad - Van Poelgeest.

Zal de BMW X6 veranderen in 2024? ›

De 2024 X6-serie krijgt een bijgewerkte styling, verbeterde prestaties en nieuwe infotainment- en rijassistentietechnologieën voor het nieuwe modeljaar . Als een van de krachtigste voertuigen die BMW aanbiedt, combineert de X6 M Competition het comfort en de bruikbaarheid van een luxe SUV en levert hij tegelijkertijd indrukwekkende prestatieniveaus.

Heeft BMW X6 distributieriem of ketting? ›

De distributieketting in de BMW X6 xDrive30d N57 of B57 is in theorie onderhoudsvrij, maar in de praktijk brengt het regelmatig problemen met zich mee. Het meest voorkomend probleem is de opgerekte distributieketting.

Wordt X6 stopgezet? ›

X6 EMI begint vanaf ₹ 2.11.499. Selecteer een stad om de BMW X6-wegprijs te bekijken. BMW X6 is stopgezet in 2023 .

Komt de BMW X6 in hybride uitvoering? ›

Een ongelooflijke 4,4-liter BMW M TwinPower Turbo V-8-motor met de nieuwste 48V mild hybrid-technologie beschikt over een maximaal vermogen van 523 pk – en een tijd van 0-100 km/u in slechts 4,2 seconden.

Hoeveel kost de BMW X6 M-competitie van 2024? ›

De goedkoopste BMW X6 M uit 2024 is de BMW X6 M Competition 4dr SUV AWD uit 2024 (4,4 liter 8-cilinder turbogas / elektrische milde hybride 8A). Inclusief bestemmingskosten wordt de auto geleverd met een door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs (MSRP) van ongeveer $ 127.200 .

Is de BMW X6 betrouwbaar? ›

De kans dat een reparatie een ernstig of groot probleem is, is 21% voor de BMW X6 , vergeleken met een gemiddelde van 19% voor luxe fullsize SUV's en 12% voor alle automodellen. De gemiddelde totale jaarlijkse kosten voor ongeplande reparaties en onderhoud over alle modeljaren van een voertuig.

Welke BMW-motoren hebben ketting problemen? ›

Bijna alle Nxx en Bxx BMW-motoren hebben het probleem dat de distributieketting in de loop van de tijd gaat oprekt. In andere woorden: hij wordt een stukje langer. In het begin vangt de spanner en de geleiderail het langer worden van de distributieriem op.

Hoelang gaat een distributieketting mee BMW? ›

Volgens BMW gaat deze ketting zo'n 150.000 à 200.000 kilometer mee. Herken de symptomen van slijtage.

Welke km stand distributieketting vervangen? ›

Wanneer moet ik mijn distributieketting vervangen? Gemiddeld genomen moet een distributieketting na zo'n 100.000 tot 150.000 kilometer vervangen worden. Vanaf dat moment rekt de ketting op, waardoor die losser komt te zitten. Hierdoor kan de ketting zijn functie niet meer goed uitvoeren.

Hoeveel kilometer gaat een BMW X6 mee? ›

De BMW X6 kan met uitstekende zorg 250.000 mijlen afleggen , dus de hoge kilometerstand bedraagt ​​voor dit voertuig ongeveer 230.000. Zodra de auto dit punt bereikt, is de kans veel groter dat hij kapot gaat en problemen tegenkomt die meer geld kosten om te repareren dan de auto waard is.

Waar wordt de BMW X6 gemaakt? ›

Hij wordt gebouwd in BMW's Noord-Amerikaanse fabriek in Greer, South Carolina, naast de BMW X5, waarvan hij het platform deelt.

Wat vindt X6 leuk? ›

Hij vindt het leuk als de enige overlevende zich egoïstisch of vredig gedraagt , en houdt er niet van als de speler genereus of aardig is. Afgezien daarvan vindt de X6-88 het ook leuk als je power armour betreedt, terminals hackt en pantser en wapens aanpast. Zijn algemene affiniteit is niet bepaald goed/slecht, maar een combinatie van beide.

Heeft de BMW X6 luchtvering? ›

De standaard Adaptive M-ophanging van de nieuwe BMW X6 M50d bestaat uit Dynamic Damper Control en luchtvering met automatische niveauregeling op de achteras.

Waarom stopte BMW met het maken van de X3 Hybrid? ›

De BMW X3 uit 2021 had zeker een plug-in hybride aandrijflijn, maar werd sindsdien stopgezet. Misschien was het de lauwe ontvangst vanwege het, laten we eerlijk zijn, niet indrukwekkende bereik van 27 kilometer . Het betalen van een premium prijskaartje voor een actieradius van 27 kilometer was voor veel shoppers simpelweg onzinnig.

Heeft de BMW X6 vierwielaandrijving? ›

Perfect atletisch vermogen. Elke X6 is standaard voorzien van xDrive, het intelligente vierwielaandrijvingssysteem van BMW , dat het vermogen automatisch over de wielen verdeelt voor optimale tractie en controle.

Wanneer kwam de X6-facelift uit? ›

Maar de autofabrikant moest hem vernieuwen en in februari 2023 lanceerde hij de gefacelifte versie ervan. Dus, net als zijn X5-broer of zus, onderging de X6 enkele milde veranderingen aan de buitenkant van de auto, enkele belangrijke upgrades aan het interieur en een geëlektrificeerd motorengamma.

Hoeveel kost een BMW X6? ›

De BMW X6 uit 2025 plaatst een dak in coupéstijl op de fundamenten van een middelgrote luxe SUV en voegt daar extra evenwicht en uitrusting aan toe. Prijzen beginnen bij $ 75.675 . De X6 is weliswaar een nichemodel.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5502

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.